Zonguldak'ta "İftira", "Yalan" haberleriyle tanınan, dini değerlere saldırmasıyla da bilinen Pusula Gazetesi yalan haberde adeta kendisiyle yarışıyor. Diğer gazetelerin istihbarat kaynaklarından alıp teyit ettikleri haberin doğrulanmaması üzerine günlerce yayın yapıp hedef gösteren Pusula, son yaptığı haber ile iyice pusulasını şaşırdı!

 

Pusula Gazetesi bugün öğle saatlerinde Zonguldak’ın Kilimli İlçesinde bir dönem CHP ilçe başkanlığını yapan Fevzi Bekar’ın hayatını kaybettiğini “Fevzi Bekar hayatını kaybetti” başlığı ile yayımlayarak yalan haber yapmış oldu.

Vatandaşların Fevzi Bekar’ın yakınlarını arayıp durumu sorması üzerine ölmediği ortaya çıkınca yine Pusula Gazetesi haberi kaldırarak “Fevzi Bekar entübe oldu” başlığı ile değiştirdi.

Kdz.Ereğli Belediye meclis üyesi adayı Doktor M.Naci Yalçınkaya... Kdz.Ereğli Belediye meclis üyesi adayı Doktor M.Naci Yalçınkaya...

Diğer gazeteleri yalan haber yapmak ile suçlayan Pusula Gazetesi yapmış olduğu bu yalan haber ile kamuoyunu büyük oranda yanılttı.

Savcılığın ise bu konu hakkında ne işlem yapacağı merak ediliyor.