Zonguldaklı gurbetçilerden çağrı! Müslüman çocuklarımıza bir fişleme projesi mi? Zonguldaklı gurbetçilerden çağrı! Müslüman çocuklarımıza bir fişleme projesi mi?

Zonguldak PTT Başmüdürü Muhammet Çatalcam'ın yeni görev yeri belli oldu. Çatalcam, Trabzon PTT Başmüdürlüğü'ne atanarak Zonguldak'taki görevinden ayrılacak. Yerine ise İstanbul PTT Başmüdür Yardımcısı Akın Akınay getirilecek.

Muhammet Çatalcam, Zonguldak PTT Başmüdürlüğü görevinden ayrılacak ve Trabzon'da yeni görevine başlayacak. Zonguldak'ta uzun yıllar boyunca yürüttüğü başarılı çalışmaların ardından Trabzon'da yeni görevine odaklanacak.

Çatalcam'ın Zonguldak'taki boşalan görevine atanacak isim ise İstanbul PTT Başmüdür Yardımcısı Akın Akınay olacak. Akın Akınay, Zonguldak PTT Başmüdürlüğü'ne atanarak bu önemli görevi üstlenecek.

Yapılan bu atama, PTT teşkilatındaki görev değişiklikleri arasında dikkat çekiyor. Yeni atanacak isimlerin, görevlerine hızlı bir adaptasyon süreci geçirerek bölge halkına etkili hizmet sunmaları bekleniyor.