" width="560">

 

Kozlu ilçesini su baskınlarına karşı korumak ile Zonguldak - Ereğli yolu ve Kozlu ilçesi trafiğini rahatlatmak için yapılan Kozlu köprülü kavşakta trafiğin sıkışması üzerine ilk projenin neden değiştirildiği tartışılmaya başlandı.

 

Kozlu'da ilk başta iki amaç güdülerek başlayan kavşak projesinde Kozlu Kaymakamlık binasının ve Özsüt ile diğer işyerlerinin manzarası kapanıyor diye yapılan değişiklik tepkilere neden olmaya başladı.

 

İlk projenin değiştirilip köprünün altından Kozlu ilçesine giriş vermek yerine eskisi gibi göbek oluşturulması nedeniyle trafik ışıklarına takılınması trafiği büyük ölçüde aksatırken köprülü kavşağın tamamen açılmasıyla ilk projedeki gibi olmasa da trafiğin biraz daha rahatlayacağı ifade edildi. 

Siyasetçilerin, belediye başkanlarının ve daha önceki kaymakamın devreye girmesiyle değişen ilk proje yukardaki gibi olacaktı....

Şimdi ise yapılan proje sadece Kozlu ilçesinin su baskınlarında zarar görmemesine yarayacak olup trafiğin aksaması kısmen engellenebilecek.

Kozlu'da silahla tehdit ve işyeri kurşunlama olayına karışan şahıs yakalandı... Kozlu'da silahla tehdit ve işyeri kurşunlama olayına karışan şahıs yakalandı...