İmza Gazetesi'nin haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Ereğli adayının Halil Posbıyık olacağına dair yapılan açıklama, okuyuculardan yoğun bir geri dönüş aldı. CHP Genel Merkezi'nin Zonguldak'taki seçim çevre adaylarını açıklarken Ereğli için Halil Posbıyık'ı belirtmemesi, haberin altına ve sosyal medyaya pek çok tepkiyi beraberinde getirdi.

Zonguldak'ta grizu patlamasında solup giden hayatlar... Zonguldak'ta grizu patlamasında solup giden hayatlar...

Haberde, "CHP Genel Merkezinin Zonguldak'ta Filyos dahil toplam 242 seçim çevresi adaylarını açıklarken Ereğli için Halil Posbıyık'ı açıklamaması dikkat çekti" ifadeleri, okuyucular arasında merak uyandırdı ve yoğun bir yorum trafiğine neden oldu.

Zğü

Tepkiler Sosyal Medyada Yankı Buldu

Özellikle, "CHP, Posbıyık'ın çiftliği değildir" ve "Bu yaşta nasıl bir hırs anlamak zor" gibi ifadeler, sosyal medyada hızla paylaşıldı. Okuyucular, CHP'nin Ereğli adayını belirleme sürecine dair yaşanan bu gelişmeye şaşkınlık ve eleştirilerle tepki gösterdi.

Sosyal Medya Gündeminde

İmza Gazetesi'nin haberine gelen yoğun yorum trafiği, sosyal medyada da gündem oldu. Posbıyık'a yönelik CHP içinde ve Ereğli'de nasıl bir etki yaratacağı merak konusu olan bu haber, siyasetin nabzını tutanların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Yorumun geldiği ilk haber;

Halil Posbıyık'a CHP'den "Adaylık" şoku! Halil Posbıyık'a CHP'den "Adaylık" şoku!