Kastamonu, Bartın ve Zonguldaklılar Hıdrellez şenliklerinde coştu Kastamonu, Bartın ve Zonguldaklılar Hıdrellez şenliklerinde coştu

Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık Eski Erdemir Plajını Kdz.Ereğli Belediyesi olarak aldıklarını müjdeleyerek şu sözlerle halkla paylaştı;
"Eski Erdemir Plajı’nı Kdz. Ereğli Belediyesi olarak aldık. Plajlarımızı ve mesire alanını 13 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’den itibaren Sevgi, Barış, Dostluk Plajı olarak halkımızın hizmetine ücretsiz olarak açıyoruz. 
Halk plajına vatandaş ücretsiz girecek. Mesire alanımıza ve plajlarımıza girişlerimiz ücretsiz. Sevgi Plajı'na halkımız ücretsiz girecek, güneşlikten, şezlongdan yararlanırken para vermeyecek. Yiyecek içecek getirebilecekler. Mesire alanına da evlerinden yiyecek içeceklerini getirebilecekler. 
Sadece Eski Erdemir Plajı yani Barış Plajı'na girişler yine ücretsiz olacak ama dışarıdan yiyecek ve içecek maddesi sokmak yasak olacak, hizmeti biz vereceğiz.
Pandemi kurallarına göre tüm tedbirler alındı, halkımız rahat bir yaz sezonu geçirsin diye hazırlıklar tamam. Hayırlı olsun."