Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'de şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67, 3 Mart Pazar günü saat 16:00'da Site Kapalı Spor Salonu'nda Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor ile şampiyonluk niteliğinde bir maça çıkacak.

Ligde geride kalan 26 haftanın ardından 50 puanla zirvede bulunan Barış Güney ve öğrencileri, 4 maçın 3'ünü kazandığı taktirde şampiyon olarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselecek.

Öte yandan Potanın Elmasları ile en yakın rakipleri Bodrum Basketbol ve Ferhatoğlu Gürespor'la arasında iki puan fark bulunuyor. Kırmızı Lacivertliler, Pazar günü oynanacak olan mücadelede Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor'u mağlup ettiği taktirde hem rakibini yarış dışına itmiş olacak, hem de elindeki avantajı koruyarak katlamış olacak.

PAZAR GÜNÜ KİMSEYE SÖZ VERMEYİN
Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, hafta sonu çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayarak Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor müsabakası öncesinde kapalı gişe çağrısı yaptı.

Sarayspor finale yükseldi! Sarayspor finale yükseldi!

Barış Güney ve öğrencileri, şampiyonluk yolundaki kritik Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor karşılaşmasında tıpkı Bodrum Basketbol ile Botaş Gelişim maçında olduğu gibi taraftarın gücünü arkasında hissetmek istiyor.

Whatsapp Image 2024 02 27 At 15.33.56 (1)

HABER: Emre Sezer