Bolu'da Ramazan Bayramı'nın birinci gününde D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin yolcu otobüsüne arkadan çarpması sonucu yaşanan trajik olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, Gölyüzü Kavşağı'nda yaşandı. Yolcu otobüsü yeşil ışıkla hareket ederken, hızla gelen 34 EA 5725 plakalı otomobil, kontrolsüz bir şekilde otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta kağıt gibi ezilirken, içinde bulunan üç genç ağır yaralandı.

Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, yaşanan trajedide Serdar Genişyürek ve Muhammet Ali Yoz hayatını kaybetti. Ahmet Ş. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve tedavisi devam ediyor.

Güvenlik kamerası görüntüleri, otomobilin kavşağa hızlı bir şekilde yaklaşarak yolcu otobüsüne çarpmasıyla yaşanan acı olayı net bir şekilde gözler önüne seriyor.

Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak Zonguldak, Düzce, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Bolu'ya uyarı! Yazın daha da artacak

İHA

Bolu Haberleri