Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü'nde kullanılmak üzere temin edilen Beko Loader, ormancılık faaliyetlerinde hizmet verecek.

I M G 0319

Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı'ndan Açıklama

Alaplı Ak Parti İlçe Başkanı Av. Altan Güngör, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Orman Genel Müdürlüğünce DMO’dan satın alınarak Alaplı Orman Bölge Müdürlüğü’ne tahsis edilen ve hizmet ve ihtiyaç önceliği dikkate alınarak Alaplı Orman İşletme Müdürlüğü’ne tahsis edilen 2023 model bir adet lastikli kepçe ilçemize hayırlı uğurlu olsun," dedi.

I M G 0329

 Güngör, Alaplı'ya yapılan bu katkı için Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Orman Genel Müdürü Sayın Bekir Karacabey ve İnşaat İkmal Dairesi Başkanı İrfan Filik'e teşekkür etti. Ayrıca, Alaplı'ya 2 yeni araç daha kazandırılacağını müjdeledi: "Bu araçların bölgemize ve Alaplı’ya tahsis edilmesinde emeği geçen destek ve katkılarından dolayı bölge Milletvekillerimize herkese teşekkür ediyoruz.”

I M G 0328

Galatasaray futbolcusu Kerem Demirbay, Zonguldak'a selam gönderdi! Galatasaray futbolcusu Kerem Demirbay, Zonguldak'a selam gönderdi!

İHA