Zonguldak'ın Fevkani köprüsünün yıkımının ardından başlayan çalışmalarda yeni bir aşamaya geçildi. Çevre düzenleme çalışmaları için Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, çevre yolunun geçici olarak trafiğe kapatılacağını duyurdu.

FEVKANİ KÖPRÜSÜ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak mitingi öncesi asfalt çalışmaları tamamlanan yolda çevre düzenleme çalışmaları başlatılmıştı.

Fevkani köprüsünün yıkımının ardından, şehirdeki trafik akışının düzenlenmesi ve çevre düzenlemesi için çalışmalara hız verildi.

ÇEVRE YOLU CUMA AKŞAMI KAPANACAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, dün katıldığı bir televizyon programında çevre yolundaki çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan, çevre yolunun bu akşam saat 20:00'de araç trafiğine kapatılacağını ve iki gün boyunca kapalı kalacağını duyurdu.

Vatandaşlardan anlayışlı olmalarını ve bu süreçte alternatif güzergahları kullanmalarını rica eden Başkan Alan, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte trafiğin normale döneceğini belirtti.

Turkcell'in yeni yönetim kurulu üyesi eski ZBEÜ öğrencisi oldu! Turkcell'in yeni yönetim kurulu üyesi eski ZBEÜ öğrencisi oldu!

Emre Can Bayram 

Zonguldak Habeleri