Acılık’da yumruklar konuştu! Acılık’da yumruklar konuştu!

Zonguldak’taki bazı mahalle muhtarları, Zonguldak Maden Makinaları İmalatçıları Derneği’nin (MAKZON) Kümelenme Projesi’ni iptal ettirdikleri için yerel seçimlerde CHP’ye oy vermeyeceklerini bildirdiler.

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin, Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu ile Baştarla Mahallesi Muhtarı Mehmet Özçıkrıkçı’nın da hazır bulunduğu bölgelerindeki atıl durumda görülen Üzülmez Kok Fabrikası’nın karşısında gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, Mithatpaşa ve Karaelmas muhtarlarıyla birlikte bir bütün olarak istişare ettiklerine dikkati çekti.

‘’APTALMIYIZ, CHP’YE SEÇİMDE OY MOY YOK, OYLARIMIZLA ÖNLERİNİ TIKAYACAĞIZ’’

Muhtar Girgin, şu ifadeleri kullandı:
‘’MAKZON Projesi’nin ödeneği çıkmasına rağmen engelleyenlerin CHP’li milletvekilleri ve aynı partiden meclis üyeleri ile o zaman ki İl başkanı olduğunu savunarak, sözlerini şöyle sürdürdü:
‘’Bu şehrin önünü açmadığınız, tıkadığınız sürece oy moy size yok abi. Aptalmıyız, seçimde CHP’ye oy moy yok.
Mithatpaşa ve Karaelmas mahallesi muhtarları da bizimle birlikteler, hep beraberiz. Bizler de seçimlerde oylarımızla bu CHP’lilerin önlerini tıkayacağız, feriştahları olsa farketmez. CHP’liler hep muhalefet, aynı tas aynı hamam misali bir şey yaptıkları yok. 
Ben Eşref ve Akdemir (Önceki dönemlerde Zonguldak belediye başkanları İsmail Eşref ve Muharrem Akdemir) ile çalıştım, ellerindeki bütçe bir yere kadar. Zonguldak’a hizmeti yaparsa iktidar yapacaktır, bunun geri dönüşü yok. Çünkü AK Parti 4 yıl iktidarda. Yerel seçimlerde parti değişebilir, ama ben yine iktidardan yanayım. Ancak yerel yönetime CHP geldiğinde onlarla da çalışacağım. Fakat biz aptalmıyız ya, muhalefetin bu şehre yapabileceği bir şey yok, herşeye engel oluyorlar.’’

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN AKYÜZ