Zonguldak’ın Acılık semtinde bulunan Belediye binası yıllardır boyasız ve kötü bir görüntü ile sırıtıyordu. Bir önceki  Belediye Başkanı Muharrem Akdemir döneminde bir ara pembeye boyanmaya çalışılan ve sonradan tepki alınca da durdurulan Belediye Binasının ne zaman adam gibi bir görüntüye kavuşacağı merakla beklenirken, aradan geçen 2-3 senenin ardından AK Partili Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan geçtiğimiz hafta bu duruma daha fazla sessiz kalmadı ve binayı mavi renge boyayarak kötü görüntüye son verdi.

Bu durumu gören Zonguldak’lı vatandaşlar da “Nihayet sonunda bina kötü görüntüden kurtuldu ve boyandı” diyerek Başkan Selim Alan’a teşekkür ettiler.

Büyük bir anlam ifade eden ve seçim zamanı geldiğinde partilerin kıyasıya o belediyenin koltuğuna oturmak için savaştığı binanın görsel anlamda da değeri vardır. Aynı zamanda da temizlik imandandır.

Fotoğraflar konuşursa: Haber-Yorum: Mustafa Emen

Ankara Eximbank temsilcileri Zonguldak Genel Ticaret Fuarında brifing verdi Ankara Eximbank temsilcileri Zonguldak Genel Ticaret Fuarında brifing verdi