Zonguldak Kömürspor’un aldığı son deplasman galibiyetinde kadroda bulunan 10 futbolcu yok! Zonguldak Kömürspor’un aldığı son deplasman galibiyetinde kadroda bulunan 10 futbolcu yok!

Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarının ilk maçında Trabzonspor’u konuk etti. Mücadele Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Sergen Yalçın'ın ilk derbi mağlubiyeti Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'a sahasında 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde ilk kez büyük maç kaybetti. Trabzonspor'a evinde 2-1 mağlup olarak liderliği Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından ilk kez bir büyük maçtan yenilgiyle ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, Galatasaray deplasmanından 0-0'lık eşitlikle ayrılıp Fenerbahçe'yi de iç sahada 2-0 mağlup etmişti. Bu sezonun ilk yarısında ise 3 rakibini de yenen Beşiktaş, ligin ilk haftasında Trabzonspor'u 3-1, Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-3 ve sahasında oynadığı maçta Galatasaray'ı 2-0'lık skorlarla geçmeyi başardı. Beşiktaş, ikinci yarının ilk haftasında Trabzonspor'a 2-1 kaybederek Yalçın yönetiminde ilk kez büyük bir maçtan puansız ayrıldı. [colorContent color="Purple" text="HANGİ MAÇIN ÖZETİNİ İSTİYORSANIZ YORUMLARDA BELİRTEBİLİRSİNİZ..."]