Zonguldak’ın tanınmış iş insanı ve Beyaz Saray düğün salonu sahibi Sami Aydın’a makamında hemen her gün çok sayıda dost ve arkadaş ziyaretlerini görmek mümkün. Aydın, yapılan bu ziyaretleri de sosyal medya hesabından kamuoyuna mesajlar atarak yayınlar.

31 Mart seçimleri öncesinde bir gün bende kendisine yaptığım ziyarette Zonguldak’ın seçim sonuçları hakkında bilgi alışverişinde bulunmuştum. O günlerde Zonguldak Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili adı sıkça gündemde olan Özcan Ulupınar’ın aday gösterilmesi halinde kesin olarak kazanacağını ifade etmiş ve Selim Alan’ın da aday olması halinde yüzde yüz kaybedeceğini ifade etmişti.

Özcan Ulupınar’ın daha sonra Devrek’ten aday gösterilmesi münasebetiyle “Devrek’e hayırlı olsun” diyerek Selim Alan’ın da açık ara kaybedeceğini söylemişti ve gelinen noktada ne söylediyse o oldu.

Bu şunu gösteriyor Sami Aydın siyasette de donanımlı bir isim. Kurt siyasetçi, eski TBMM Başkanı Köksal Toptan’la olsun ve diğer siyasetçilerle olsun sürekli görüşen biri. Zonguldak’ın siyasi nabzını da iyi bildiğini de göstermiş oldu.

Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi! Muammer Avcı'dan Zonguldak'a atama müjdesi!

Devrek’te yeniden Belediye Başkanı seçilen Özcan Ulupınar da geçtiğimiz günlerde Sami Aydın’a yaptığı ziyaret sonrasında Sami Aydın sosyal medya hesabından şu görüşleri paylaştı. “Zonguldak’ın yetiştirdiği herkes tarafından sevilen benim taktır ettiğim kardeşim Özcan Ulupınar ziyaretime geldi ayağına taş değdirmesin inşallah sen bizim canımızsın.”

Böylece fotoğrafı da bu şekilde sizlerle paylaşalım istedim.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.