Çağlayan’dan halk otobüsü açıklaması! Çağlayan’dan halk otobüsü açıklaması!

Haftalardır taraftarlarına ve camiaya aldığı başarısız sonuçlarla moral çöküntüsü yaşatan Zonguldak Kömürspor takımı en sonunda nihayet ligin güçlü takımlarından Nazilli’yi evinde 3-0 gibi bir skorla mağlup ederek hepimizi ters köşe yaptığı gibi büyük bir sevince boğdu.
Kimse böylesine bir galibiyet beklemiyordu.
Şenol Demir’in göreve gelmesi ile birlikte 1 günlük tanışma ile Ankaraspor maçına çıkan Kırmızı-Lacivertli ekibimiz gerek hakem kararları ve gerekse oyuna tam adapte olamamasından dolayı bu maçı da 2-1 kaybederek kafalar iyice karışmış ve (Acaba ?) soruları sorulmaya başlamıştı.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen ben yazdığım her köşe yazımda Şenol Demir’in bir şekilde bu takımı ayağa kaldıracağına inanmış ve mutlaka patlama yapacağını bekleyenlerdendim.
Kendisi ile de sürekli istişare içinde olduğumdan “Nazilli’den en azından 1 puan” bekliyordum. Böylesine zorlu bir deplasman maçından dahi 1 puan almak takım açısından ve moral anlamında güzel bir sonuç olacaktı ama Şenol Hocanın talebeleri öylesine bir patlama yaptı ki Nazilli’de patladığı gibi Karaelmas diyarına kadar sesi geldi.
Böylece haftalar sonra ilk defa 3 puanla tanışan Zonguldak Kömürspor takımı bu büyük moralle Cumartesi günü saat 2’de İzmir temsilcisi yılların Altınordu takımını ağırlayacak. Onların durumu da pek iç açıcı değil ama bizim takımın şiddetle puanlara ihtiyacı olduğundan bu maçı mutlaka alıp üst sıralara doğru kendimizi taşımamız gerekiyor.
Şenol Demir yönetimindeki hazırlıklar bu yönde yapılıyor ve taraftarlar da maçla ilgili şehre pankartlar asarak herkese çağrı yapıyor. Aynı şekilde Şenol Demir hoca da 12. Gücü maça beklediğini açıkladı. Birlik beraberlik halinde Cumartesi günü Altınordu takımını yenip Nazilli serisine devam etmeliyiz.
Hadi bakalım güzel futbol ve güzel sonuç bizim olsun diyerek başarılar Zonguldak…