Zonguldak'ta Çobanaldatan Kuşu Kurtarıldı... Zonguldak'ta Çobanaldatan Kuşu Kurtarıldı...

Hazreti Adem'in babası olduğuna dair sapkın düşünceler ve Peygamberimizin eşine yönelik iğrenç yakıştırmalarla tepki çeken Mustafa İslamoğlu ve Zonguldak ayağına yönelik tehlikelere dikkat çeken İMZA Gazetesine Mustafa İslamoğlu tarafından TEKZİP metni gönderildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eski bakanlarla birlikte FETÖ'nun yargılandığı davalarda mağdur durumda olduğunu belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini özellikle karıştırdığı TEKZİP metninde asıl iddialara hiç açıklık getirmedi. 

İmza Gazetesinin iddia ettiği gibi FETÖ benzeri bir yapı olmayıp bilakis FETÖ mantığına her zaman muhalif olduğunun yazıldığı tekzip metninde, FETÖ'nun deşifre olan infaz metninde ilk sıralarda yer aldığını ve FETÖ mağduru olduğunu iddia etti.

İMZA Gazetesinin asıl vurguladığı ilk insan ve ilk Peygamber Hazret-i Adem'in babası olduğuna yönündeki sapkın düşenceleri ile Peygamberimizin eşine yönelik iğrenç yakıştırmalarıyla ilgili hiç bir açıklık getirmeyen Mustafa İslamoğlu konuyu farklı mercilere çekmeye çalıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini de karıştırdığı savunmasında mağdur edebiyatı yapmaya çalıştı. 

 

"FETULLAH HOCANIN AYAKKABISINI YETİŞTİRİN GÖREYİM"

FETÖ benzeri bir yapı olmayıp bilakis FETÖ mantığına her zaman muhalif olduğunu İMZA Gazetesine gönderdiği tekzipte yazan Mustafa İslamoğlu'nun "Hoca efendi hakkında bakıyorum ağza alınmayacak şeyler. Allah'tan korkar insan. O bizim hocamız. O bir alim. Yetiştirin de görreyim. Bir Fetullah hoca yetiştirin alnınızdan öpeyim. Bir Fetullah hocanın ayakkabısını yetiştirin alnınızdan öpeyim. Hadi bakalım" dediği halka açık konuşmayı takdirlerinize sunuyoruz. 

" width="560">

" width="560">