İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli ve belediye meclis üyesi adayları Kepez pazaryeri esnafı ve alışverişe gelen vatandaşlar ile görüştü.

Kent merkezinde yoğun sis! Kent merkezinde yoğun sis!

İYİ Parti İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli ve belediye meclis üyesi adayları Kepez Mahallesi’nde kurulan pazarda esnaf ve alışverişe gelen vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti.
Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Başkanlarından Murat Sesli’yi gören vatandaş ve esnaflar, kendisini artık özlediklerini belirterek 2007-2009 yılları arasında görev yaptığı dönemde verdiği hizmetleri unutmadıklarını söyledi.
Ekibiyle beraber göreve geleceklerini, eksik kalan bütün hizmetlerin her mahalleye eşit olarak yapılacağını ifade eden, Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Başkanlarından Murat Sesli, esnaf ve vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sesli; “Ereğli’mizin hangi bölgesine gitsek, yoğun bir ilgi ile karşılanıyoruz. Unutulmamak ve hizmetlerle anılmak çok güzel. Kepez pazaryeri esnafı ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim, emin olsunlar bizler ekip olarak göreve geldiğimizde, 20 aylık belediye başkanlığım sürecinden çok daha fazla hizmet edeceğiz. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın teveccühüne, hak ettikleri hizmetle cevap vereceğiz.” dedi.