Flaş! Zonguldak Havaalanından yurt içi ve yurt dışı uçuş planlaması yapıldı...

2021 Uçuş programı Yurt içi ve Yurt dışı planlaması yapıldı.. Bugünden itibaren biletler satışa çıktı. Sayıların muhtemelen artacağı öğrenildi. Zonguldak Havaalanı yönetimi de  hazırlıklarım seferlerin artma durumuna göre yapıyor.

 

Uzaması gerçekleşen genişlemesi ise devam eden Zonguldak Havaalanında şimdiden 2021 senesi uçuşları için tüm günler doldu. Haftanın 3 günü yurt içinde THY uçacağını açıklarken Corendon ve SunExpress ise yurt dışından 5 gün uçacak...

 

THY 12 AY BOYUNCA UÇACAK...

Yurt içi uçaşları 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren Salı, Perşembe ve Pazar günleri gerçekleşecek olup talebe göre uçuşlar artabilecek. Ayrıca bundan sonra THY 12 ay boyunca Zonguldak uçuşuna devam edecek. 

 

Tahsin Erdem’in Başkan Yardımcısı belli oldu! Tahsin Erdem’in Başkan Yardımcısı belli oldu!

YURT DIŞINDAN 2 FİRMA HAFTADA 5 GÜN UÇACAK...

Corendon 14 Mayıs, SunExpress ise 18 Mayıs tarihlerinde Almanya'dan uçuşlara başlayacak olup Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 5 günü uçuş olacak. 

Almanya'nın Düsseldorf, Münster ve Köln kentlerinden yapılacak olan direk Zonguldak uçuşları 10. ayın sonunda bitmesi planlanıyor. Ancak talebe göre uçuşların devam edebileceği açıklandı.