Sınavda adaylara 120 soru için toplamda 165 dakika süre verildi. Öğleden sonra saat 14:10 itibariyle ÖSYM tarafından sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı.

SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI YAYIMLANDI

Sınava katılan adaylar, TC kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecekleri soru kitapçığı ve cevap anahtarlarına erişebilecek. Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, 10 gün süreyle adayların incelemesine açık olacak.

ÖSYM Başkanlığı, 2024 MSÜ sınavına başvuran adayları bilgilendirdi ve Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10'unun 3 Mart 2024 tarihinden itibaren görüntülenebileceği bir bağlantı paylaştı. Adaylar, 13 Mart 2024 tarihine kadar bu bağlantı üzerinden sınav sorularını inceleyebilecekler.

Ancak, hatırlatmak gerekir ki, 

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz. 

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Motorin, benzin, otogaz fiyatları değişti! Biri indi, ikisi bindi! Motorin, benzin, otogaz fiyatları değişti! Biri indi, ikisi bindi!

İbrahim Yıldız

Gündem Haberleri