Prof. Dr. Eksal Kargı  aday oldu! Prof. Dr. Eksal Kargı aday oldu!

AK PARTİ Teşkilatları mirasyedi gibi davranıyor yetmiyor RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın mirası üzerinde tepişiyor.
 
İSTANBUL Belediye Başkanlığından itibaren gece gündüz halka hizmeti ibadet kabul eden bir anlayışla,her dokunduğu yere izini bırakan, Ülkeyi baştan başa eserleri ile süsleyen, Engellilerin, kimsesizlerin, fakir fukaranın elinden tutan,  
 
Dilenen ülkeden, dünyanın dört bir yanındaki kimsesizlerin kimsesi olabilen bir ülke haline getirirken,ülkemizin mimarı olan RECEP TAYYİP ERDOĞAN halkımızın gönlüne taht kurdu ve senelerce hiç kimseye nasip olmayacak kadar sahiplenildi.
 
Böyle bir tabloda maalesef AK PARTİ Teşkilatları ve Milletvekilleri, Belediye başkanları, liderlerine ayak uyduramadı ve halkımız yeterli olmamalarına rağmen desteklerini azaltarak ERDOĞAN hatırına evet dedi.
 
Halbuki ERDOĞAN’I ikbal ve çıkar için değil gerçekten sevenler,tıpkı onun gibi davranırlar.Sevdiğine zarar vermemek için mirasyedi gibi değil emaneti kutsal gören, hizmet delisi ve hizmette titiz olurlar.
 
Yeni seçim sisteminin avantajı ile son milletvekili ve Belediye seçimlerinde ortaya çıkan sonuçların verdiği açık MESAJ ise,
 
Vekiller eski rutinleri ile seçim bölgesinin derdi ile değil kendi çıkar ve ikbal hesapları ile davranırlarsa ki görünen şu anda tamda böyle,ben liderime sahip çıkarım ama ittifak dahilinde bir başkasını meclise taşırım, Yerel seçimlerde kendime yakın olmayanları cezalandırırım dedi.
 
İlk dönem RECEP TAYYİP ERDOĞAN referansı ve sonrası bu referansa uygun belediyecilik ile kazanılan belediyeler ve takdir alan hizmetler,
 
daha sonra bu anlayışın unutulup, şahsi ikbal hesaplarının ve çıkarların öne çıkması ve halka yabancı kalınması ile halkın teveccühünün azalmasına ve onlarında RECEP TAYYİP ERDOĞAN kredisinden kullandıklarına şahit olduk.
 
Şimdi AK PARTİ teşkilatları silkinip liderlerine sahip çıkmalılar, kendi İSTİKBAL ve RANTLARI peşinde değilde Ülkemize çağ atlatmış, Ayakları üzerinde durmasını sağlamış, Şamar oğlanı olmayı kabul etmeyip, Ülkesini bölgesinin söz sahibi ve oyun kurucusu liderlerini gerçekten sevmeleri halinde üzerlerine düşeni yapanlardan olurlar.
 
Bunun için il ve ilçelerindeki teşkilatlarını, yöneticilerini,milletvekilleri ve Belediye başkanlarını, 
liderleri gibi Kul halkından korkan,
Garip gurabanın hizmetçisi,
Kimsesizlerin kimsesi olmayı ibadet bilen bir anlayışı,
Rüşvet ve çıkar çarkına çomak sokabilecek dirayette,
İhale peşinde olmayan ama bir şeyler yapmak isteyen yatırımcının yanında olabilen,
Hizmetlerde hak ve adaleti öne alan anlayışı olanlardan kurmalı.
 
Şimdi insafla bir göz atalım,
 
Böyle bir kadro var mı yok mu?
 
İcraatları lideri gibi mi değil mi?
 
Bunu;ben şöyleyim,ben böyleyim diye kendini pazarlayanlar değil,
etrafındaki rant beklentisindeki şak şakçılar değil, 
Sahadaki vatandaşın kararı ile çıkacak sonuçlar gösterecektir.
 
Şatafatlı, yaldızlı ve pohpohlu yaşamlarla geldiğiniz nokta, sizi kibre boğar ve kendini beğenme hastalığına sürüklerse iki Cihandada yandınız demektir, Liderinizide bu kötü kadere taşımaya çalışmayınız lütfen.