Valilik ve belediye izniyle düzenlenecek kermes, Eslem'in tedavisi için gerekli kaynakları oluşturabilmek adına büyük önem taşıyor.

Minik Eslem için düzenlenecek kermes, 27 Şubat Salı günü, saat 10.30 ile 17.00 arasında Mithat Akif Caddesi ATM'ler önünde gerçekleşecek. Bu özel gün, Eslem'e umut olabilmek için bir araya gelme fırsatı sunuyor.

Eslem İçin Birlikte El Ele

Minik Eslem'in süt kokusu, toprak kokusuna karışmasın diye düzenlenen kermese, tüm Zonguldak ve Kozlu halkının katılımı önem arz ediyor. Kermese katılarak Eslem'in elinden tutup destek olma çağrısı, bölgedeki hayırseverlerin duyarlılığını harekete geçiriyor.

Sma Eslem Lina Akbaş

Kent merkezinde yoğun sis! Kent merkezinde yoğun sis!

Anne Çağrısıyla Yürekler Burkuluyor: "Evladımız Çok Hasta"

Eslem Lina Akbaş'ın annesi, minik kızlarının durumu hakkında içten bir çağrıda bulunarak, Eslem'in her geçen gün daha da kötüleştiğini ve zamanlarının kısıtlı olduğunu dile getirdi. Bu zorlu süreçte Eslem'e destek olmak için düzenlenen kermese, bölge halkının büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

Sevgi dolu bir anne, yürek burkan bir çağrıyla hayırseverlere sesleniyor. "Evladımız çok hasta. SMA tip 1 ilerleyici kas hastası. Her gün kaslarını biraz daha kaybediyor. Kaslar yaşamsal fonksiyonlarını yerine getirdiği ve yavrumuzun kasları her gün eridiği için onun zamanı yok."

Korkuların Ortasında Bir Anne

Bu çaresizlik karşısında bir anne olarak yardım istiyor. Korkularını şu sözlerle dile getiriyor: "Bu çaresizliğin bir tarifi yok, yalnızca iliklerimize kadar yaşadığımız korkumuz var. Evladımızı kaybetmekten korkuyoruz."

Minik Eslem İçin Yardım Çağrısı

Anne, duyarlılıkla seslenerek minik Eslem için yardım bekliyor. "Lütfen sizler de maddi manevi desteklerinizle kızımıza ilacını alabilmemiz için bize yardım edin. Allah rızası için bir kez bile olsa tutun minik ellerinden…"

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri