Burak Başoğlu TRT FM’de Burak Başoğlu TRT FM’de

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Milyoner'de geceye ve tüm Türkiye'ye damgasını vuran yarışmacı Gizem Elif Türk oldu. Hastanede çıkan yangın sonucu vücudunun belirli bir bölüm yanan Türk yeterli parayı kazanması durumunda parayla estetik ameliyat olmak istediğini söyledi.

"
Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yarışmaya Zonguldak'tan katılan ve hemşirelik yapan Gizem Elif Türk anlattığı hikayeyle tüm Türkiye'yi ağlattı. Geçirdiği bir kaza sonucunda vücudu yanan Türk yarışmada istediği ödülü alırsa estetik ameliyatı olacağını söyledi.

GİZEM HEMŞİRE TÜM TÜRKİYE'Yİ AĞLATTI

Hikayesiyle tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Gizem hemşire geçirdiği kazayı anlattı. Hastanede çıkan bir kaza sonucu vücudunun bir kısmı yanan Gizem hemşire 52 gün yoğun bakımda kaldığını ve 15'ten fazla ameliyat geçirdiğini ifade etti. Yarışmada ödül kazanırsa bu parayı vücudunda oluşan yanık izlerine estetik ameliyat yaptırmak için kullanacağını söyleyen Gizem hemşire tüm hikayesiyle izleyicileri derinden etkiledi. Ameliyatı için 100 bin TL'ye ulaşmak istediğini dile getiren yarışmacı, ikinci baraj sorusuna kadar ulaştı. 50 bin TL'lik soruya da doğru cevap veren yarışmacı 100 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandı. 100 bin TL'lik soruya yanlış cevap veren Gizem hemşire 30 bin TL ile yarışmadan uğurlandı.