Mustafa Çağlayan oy verme krizi konusunda konuştu! Mustafa Çağlayan oy verme krizi konusunda konuştu!

Zonguldak'ta 2 senedir Milli Eğitim Müdürünü bile asaleten atayaman Zonguldak Milletvekilleri, Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü için ismi geçen Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar konusunda ne yapmaya çalıştıkları da anlaşılamıyor.

Atandığı yönünde dedikodu çıkartılan Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ın atamasının henüz gerçekleşmediği öğrenildi.

 

SÜREÇ

 

Murat Kapıcı’nın Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Vekilliğinden istifa etmesinin ardından yerine Müdür Vekili olarak Harun Akgül getirilmişti.

Vekaleten İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yapmakta olan Akgül yerine asaleten Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ın atanacağı öğrenildi.

Henüz kesinleşmeyen atama için son onayın beklendiği ifade edilirken atamanın gerçekleşmeye bileceği de vurgulandı.

 

FLAŞ DETAY

Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ın Bartın Milletvekili tarafından Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilmeye çalışıldığı 25 gün öncesinden Bartın'daki bir muhtar tarafından Zonguldak'ta etkili bir başkana söylendiği ifade edildi.

İMZA Gazetesindeki haber üzerine arayan Zonguldak'taki başkan, Bartın Milletvekilinin atamayı gerçekleştirmek için uğraştığını 25 gün öncesinden kendisine bildirildiğini açıkladı.