Zonguldak sorunların bihaber milletvekilleri, istihdam oluşturacaklarına şuanda bir fiil 196 kişi, yazın ise 247 kişiyi istihdam eden, 2023 senesinde de 200 kişi daha istihdam edeceği taahhüdünde bulunan fabrikayı kaçırıyor.

Zamanında Vadi milletvekili olarak seçilen Özcan Ulupınar'ın hiç ilgilenmediği sadece Hüseyin Özbakır'ın ilgilenip 496 bin dolar talebini 250 bin dolara indirebildiği soruna mevcut Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Deniz Yavuzyılmaz ve Ünal Demirtaş şaşı bakıyor!

Akla hemen şu geliyor?

Biz milletvekillerini niye seçtik?

Gelenler, gidenleri aratıyor mu?

ÇATES sorununa seyirci kalındı, Cumhurbaşkanı çözdü,

Havaalanı sorununa seyirci kalındı, Cumhurbaşkanı çözdü, tamamen de çözmek üzere...

2023 senesindeki klima fabrikası dahil 400 kişinin istihdam edeceği fabrikanın Düzce'ye gitme sorunu var, ortalıkta milletvekili yok!

Zonguldak’ın istihdam sorunu yanlış anlaşılmış olacak ki kendi akrabalarına istihdam oluşturma yoluna gidildi... İşe girmelerden alınan avantalar dillerde...

Evet soruyoruz! 

Eski muhtardan şok paylaşım! Eski muhtardan şok paylaşım!

Lütfen cevap...

Biz milletvekillerini; kendi akrabasını danışman, meclis üyesi yapsın, uzak-yakın akrabalarını işe yerleştirsin diye mi seçtik?

Biz milletvekillerini; işyerinin kasasında dursun, üst katında FETÖ'cu arkadaşlarını ağırlasın, Milli Eğitim ve diğer kurumlarda FETÖ sabıkalılarına ihale kovalasın diye mi seçtik?

Biz milletvekillerini; kafasına göre takılsın, icraatın üzerine konmaya çalışsın, protokolde yer kavgası yapsın diye mi seçtik?

Biz milletvekillerini; parti içi gruplaşmalara yol açsın, polemiklerle gündeme gelsin mi seçtik?

Biz Zonguldak Milletvekilini Ereğli'den bu taraftaki sorunlara şaşı baksın diye mi seçtik?

Daha şimdiden bir önceki dönem milletvekillerini mumla arar olduk!

Yazık, çok yazık!

Gerçekten soruyorum...

Lütfen cevap ve yorum istiyorum;

Havaalanının 13 milyon liralık sorununu çözemeyecekse,

ÇATES konusunda duruş sergilemeyecek ve bugün gelinen duruma da seyirci kalacaksa,

Yusuf Günay gibi 60'ın üzerinde ülkeye ihracat yapan, ortalama 200 işçi çalıştırıp istihdamı da yakın tarihte 2 katına çıkartacak iş insanlarının devlet kademelerinde bitebilecek sorununu çözemeyecekse;

Niye milletvekili oldular?

Milletvekillerini niye seçtik?