Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Zonguldak Havaalanıyla ilgili süreci İmza Gazetesine değerlendirdi. Birilerinin hizmetten ziyade başka derdi olduğunu ifade eden Milletvekili Tunç, "Gönlümüzden geçen hem genişlemesi hem de uzaması. İnşallah o da olacak" dedi.

Zonguldak’ın baş belası çöp dağı! Zonguldak’ın baş belası çöp dağı!

Zonguldak Havaalanının pist sorununun çözümünde 13 Ocak 2020 tarihinde İmza Gazetesine verdiği demeçte betonunun Bartın Özel İdareden gerekirse vereceklerini açıklayarak en somut adımı atan Milletvekili Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanına iletilen durumdan sonra bakanlara talimat verildiğini hatırlattı. 

Milletvekili Tunç, "Cumhurbaşkanımızın Zonguldak Havaalanı konusunda talimetı var. Ulaitırma Bakanlığı proje hazırlayacak. Genişlemesi gerekiyorsa genişleyecek. Gönlümüzden geçen hem genişlemesi hem de uzaması. İnşallah o da olacak" dedi.

Bu sene sadece uzatılacağı, seneye de genişletileceği yönündeki haberlerin dikkate alınmaması gerektiğini ifade eden Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Dertleri gündem değiştirmek. Birilerinin derdi aynı Türkiye genelindeki yatırımlarda ki gibi başka. Biz genişlemesi ve uzaması yönünde gerekli yerlerle görüşmelerimizi yaptık. Biraz sabredelim" dedi.