Haber: İbrahim Yıldız 

İktidar partisinin milletvekillerinin tavır koymamasını endişe ile izliyorum! İktidar partisinin milletvekillerinin tavır koymamasını endişe ile izliyorum!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yapımı devam eden 1500 kişilik Kapalı Spor Salonu ve Spor Kompleksi projesi, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı tarafından ziyaret edildi.

Avcı, Zonguldak'ımıza hayırlı olsun! (2)

Vekil Avcı, inşaat alanında Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Şenol Kundakçıoğlu ve Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Baki Tura ile birlikte incelemelerde bulundu.

Avcı, Zonguldak'ımıza hayırlı olsun! (1)

Vekil Avcı, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye Yüzyılı hedeflerine uygun olarak Zonguldak’ın spor alanında gelişmesine katkı sağlayacak olan spor salonunun önemine değindi. Avcı, “Kozlu Kapalı Spor Salonu ve Spor Kompleksi, tamamlandığında 1500 kişilik kapasitesi ile hem Zonguldak’ımızın hem de ülkemizin spor hayatına büyük bir ivme kazandıracak. Ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak olan bu tesis, Zonguldak’ımızın vizyonunu yükseltecek. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor kompleksimiz Zonguldak’ımıza hayırlı olsun.” dedi.