AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Devrek arasında çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Zonguldak-Devrek arasında da devam ediyor. Burada özellikle şel benzin istasyonlarının olduğu yerde yapılan sanat yapılar var. Menfez çalışmalar var. Bunlarda da sona gelindi. Onların akabinde de 5 km’lik asfalt serimini planladık”dedi.

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Aziz ve asil olan Zonguldak’ımıza en kalbi sevgi ve saygılarımızı iletmek istiyorum. Bildiğiniz gibi mecliste biz yeminimizi ettik. Bakanlar kurulumuzun tamamı değişti. Komisyonların tamamı değişti. Bu bağlamda meclisin şuanda asli görevini idrak etmeye başladı. Genel kurul toplantılarımız oluyor. Konuşmalar falan oluyor. İnşallah bu dönem tatil olmayacak diye düşünüyoruz. Seçim öncesinde vaadedilen konular var. Bunların gerçekleşmesi anlamında adımlar atılacak. Bunun dışında bakanlarımızla temaslarımızı sağlama noktasında randevularımızı aldık. Şuanda görüşmediğimiz bakanlarda var. Tanışıyoruz şehrimizi tanıtıyoruz. Bu tür çalışmalarımız devam ediyor”dedi.

Zonguldak-Devrek yoluna 5 km’lik asfalt serimi yapılacağını ifade eden Milletvekili Avcı, “
Yüklenici firmayla yaptığımız istişarelerle beraber 2,5 metrelik asfalt seriminin gerçekleştirileceği yönündeydi. Tabi biz şu 15 gündür özellikle biz şu 15 gündür. Dün değil evveldi gün itibariyle orada bize söz verilen asfalt serimini gerçekleştirdiler. Onlar burada sizlerin aracılığıyla söz veriyorum. Yine aynı grubun çalışmaları Zonguldak-Devrek arasında da devam ediyor. Burada özellikle şel benzin istasyonlarının olduğu yerde yapılan sanat yapılar var. Menfez çalışmalar var. Bunlarda da sona gelindi. Onların akabinde de 5 km’lik asfalt serimini planladık. Bu konuşa da yakın sürüyorum kendilerine inşallah orada da asfalt serimi yapılacak. ilk kez yüklenici firma kış ayında da çalışmak suretiyle işi hiç durdurmadı. İl Başkanlığımız döneminde cumhurbaşkanımıza iletmiştik. Sonrasında yüklenici firmanın sahibi bizleri ziyaret etmişti. Bu sözü kendilerinden almıştık. Bu projelerin tamamının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Bizlere milletimiz böyle bir göreve getirdi. Bu anlamda halkımıza”diye konuştu.

Emre Can Bayram

Cem Dereli, Genel Ticaret Fuarında Cem Dereli, Genel Ticaret Fuarında

IMG_1049