Zonguldak'ta narkotik operasyonu! Suçüstü yakalandılar... Zonguldak'ta narkotik operasyonu! Suçüstü yakalandılar...
Milletin 40 bin imza ile isteyip Devletin yaptığı projede Devlet, milletle mi, projeye katkı yerine köstek olan protokol ile mi buluşacak? MİLLET İSTEDİ, DEVLET YAPTI!  
  • Hava şartları nedeniyle ertelenen Zonguldak-Kilimli sahil yolu projesi açılış töreni 5 Şubat Cumartesi gerçekleşecek. 142 STK’dan oluşan Zonguldak Platformunun öncülüğünde 2009 yılında 40 bin imzayla gündem olup yapımına 2013 yılında başlanan projede imza veren, toplayan milletin mi yoksa süreç içinde destek vermek yerine köstek olan Zonguldak’taki siyasetçilerden oluşan protokolün mü ön planda olacağı merak ediliyor.
  • Ayrıca imzaların toplandığı 2009 ve çalışmanın başlatıldığı 2013 yıllarında milletvekili ve il başkanı olarak siyasetin içinde olmalarına rağmen destek yerine imza atmayarak, Ulaştırma Bakanından randevu almayarak ve Ankara’da kulis yapmayarak köstek olan, kendi beceriksizliklerini Zonguldak Platformuna hakaret edip küçük görerek kapatmaya çalışan siyasetçilerin hangi yüzle açılışa geleceği, kurdele keseceği merak ediliyor.