MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Elimizden gelen sanırım bu kadar. Herkesin yolunu açık etsin. Ben her zaman Murat ağabeyimizde başkanımın da yanındayım. Başkanımızın da yanındayız. İnşallah herkese hayırlı olacak şekilde çözülür”dedi.

Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı! Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı!

Köprü altı derneği Başkanı Yavuz Yazıcı ve esnaflar, MHP İl Başkanlığına yeni seçilen Mustafa Öztürk ve MHP İlçe Başkanlığına seçilen Çağatay İpekçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sıkıntılarını dile getirdi. 

Başkan Yazıcı, Elmas Park’da çalışmaların hızlı şekilde ilerlediğini dile getirerek, Başkan Alan’ın kendilerine vermiş olduğu yer sözü konusunda herhangi bir belge yazılı bir metin göremediklerini dile getirdi. 

Başkan Öztürk ise köprü altı esnafının yanında olduğunu söyleyerek, biran önce bu sorunun hayırlı şekilde çözüme kavuşmasını temenni etti.

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, “Değerli başkanıma geldiği için teşekkür ediyorum. Murat abimde yollardır esnaflık yapan bir ağabeyimiz. Biz daha öncede köprü altı esnafı ile ilgili konuşmalar yaptık. Yine aynı kanıdayız. Yıkıcı değiliz her zaman yapıcı taraftayız. Bu zemin hazırlanacaktır yine. Bu zekin hazırlanacaktı ondan sonra esnafa yerinize geçin denilecekti. Bunun çakışmalarına projelerine 2 yıl önce başlanılmıştı. Projeleri gerçekleştiremedik. Belediye olarak Cumhur ittifakı olarak. Şimdi açık açık beyan ettim. Ben köprü altı esnafının yanındayım. Verilen sözler yapılacaktı esnaflar güle oynaya geçecekti. Zonguldak’ımız için güzel olacaktı. Zonguldak için yapılan herşeyin yanındayız. Güzel şeyler yapılırken de çimleri ezmeyeceğiz. Aşkım tahadüt edilip 4 ayda yapılacak bir imalat 2-3 seneyi uzattık. Belediye başkanımız da birlerine zarar vermeden birşeyleri yapmak istiyor. Elimizden gelen sanırım bu kadar. Herkesin yolunu açık etsin. Ben her zaman Murat ağabeyimizde başkanımın da yanındayım. Başkanımızın da yanındayız. İnşallah herkese hayırlı olacak şekilde çözülür”dedi.

Köprü Altı Derneği Başkanı Yavuz Yazıcı ise, “Köprü altı derneği olarak başkanlığa yeni seçilen Mustafa Öztürk bey ve Çağatay beyi tebrik etmek ve mağduriyetlerimizi anlatmak için buradayız. Bizim sadece bir derdimiz var o da sadece ekmeğimiz. Bunları anlatacağız kendilerine. Bizim köprüyle alakalı bir düşüncemiz yok. Sayın valimizle de görüştüğümüz gibi köprü altında verdiğimiz sözüm arkasındayız. Orada ki eksiklerimizi dile getirmiştik. Onlar şuanda ilerliyor, yapılıyor. Son metinde de garanti konusunda kendilerine söylemiştik. Yazılı metin ya sa beyan belge göremedik. Onun için şuanda yerimizi muhafaza etmeye çalışıyoruz”şeklinde konuştu.

Emre Can Bayram