MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ve Kadın Kolları, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) yi ziyaret ederek Başkan Mustafa Emen'le bir süre görüşerek Zonguldak gündemini değerlendirdi.

Demirköse, toplum olarak hep birlikte zorlu bir pandemi dönemi geçirdiklerini ve mutlaka tedbiri elden bırakmayarak Devletimizin açıkladığı şekilde "Maske, sosyal mesafe ve temizlik" kurallarına uymak suretiyle virüsü sıkıntısını hep birlikte aşacaklarını ifade etti.

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Korana Virüsüne rağmen MHP İl Başkanlığı olarak çalışmalarına hiç aksatmadan devam ettiklerini ve ilçeleri, beldeleri sık sık ziyaret ederek partililerle istişare içinde olduklarını ve Zonguldak'ın sıkıntılarını yetkililerle görüşerek katkı sağlamaya çalıştıklarını belirterek TTK, ÇATES başta olmak üzere tüm konular hakkında ellerinden gelen tüm katkıları sunduklarını ifade etti ve etmeye de devam edeceklerini söyledi.

Ereğli, Amasra, İstanbul, Trabzon, Samsun'da var Zonguldak'ta niye olmasın? Ereğli, Amasra, İstanbul, Trabzon, Samsun'da var Zonguldak'ta niye olmasın?

KGD Başkanı Mustafa Emen ise, MHP İl Başkanı ve Kadın Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Korana Virüsü sebebiyle bu tür istişarelerden uzak kaldıklarını ve bundan sonraki süreçte bu tür paylaşımların ve istişarelerin devam edeceğini belirterek MHP'ye teşekkür etti.