Fenerbahçe ile Mesut Özil'in yolları ayrılıyor. Başkan Ali Koç'un transferini ‘rüya gerçek oldu' sözleriyle duyurduğu Mesut Özil'in yeni sezon öncesi Fenerbahçe'den ayrılacağı öne sürüldü. Köşe yazarı ve futbol yorumcusu Murat Özbostan, Sarı-Lacivertlilerin Mesut Özil ile yollarını ayıracağını belirtti ve ‘hayırlı olsun' ifadelerini kullandı. Kanarya'nın birçok futbolcuyla yollarını ayıracağını dile getiren Murat Özbostan, yeni teknik direktör için ise “Belli ki Joachim Löw gelecek” ifadelerini kullandı.

Zonguldak Kömürspor’un aldığı son deplasman galibiyetinde kadroda bulunan 10 futbolcu yok! Zonguldak Kömürspor’un aldığı son deplasman galibiyetinde kadroda bulunan 10 futbolcu yok!
Fenerbahçe'nin rüyası Mesut Özil kâbusa dönüştü! Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un 'rüya' transferi Mesut Özil ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Sabah Gazetesi yazarı ve futbol yorumcusu Murat Özbostan, Sarı-Lacivertlilerin yeni sezon öncesi Mesut Özil'i göndereceğini öne sürdü. "MESUT ÖZİL GİDECEK, HAYIRLI OLSUN" Fenerbahçe'ye büyük uğraşlar ve umutlarla transfer edilen Mesut Özil, yaşadığı sakatlıklar ve saha dışı iş girişimleriyle gündemden düşmedi. Bir türlü istenen seviyeye gelemeyen Mesut Özil'in sezon sonunda gönderileceği iddia edildi. Murat Özbostan, tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılacağını öne sürerken 'hayırlı olsun' ifadelerini kullandı. "BELLİ Kİ JOACHIM LÖW GELECEK" Mesut Özil'in dışında Fenerbahçe'nin birçok futbolcuyla yeni sezon öncesi vedalaşacağını belirten Murat Özbostan, Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörüyle ilgili de konuştu. 'Belli ki Joachim Löw gelecek' diyen Özbostan, "Jorge Jesus ve bir tane daha aday varmış" şeklinde konuştu.