GMİS (Genel Maden İşçileri Sendikası) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nde çalışan maden işçilerine toplu iş sözleşmesi ve enflasyon farkı konularında bilgilendirme yaptı. Demir, işçilerle bir araya gelerek yeni yıl kutlaması gerçekleştirdi.

Toplu İş Sözleşmesi Ve Enflasyon Farkları (4)

Toplu İş Sözleşmesi ve enflasyon farkları hakkında bilgi veren Demir, maden işçilerinin haklarını koruma ve ek kazanımlar elde etme mücadelesini sürdürdüklerini belirtti. 1 Ocak 2024 itibariyle yeraltında çalışan işçilere yüzde 32,57 enflasyon farkı zammı yapıldığını açıklayan Demir, ayrıca sosyal haklarda da zam yapıldığını vurguladı.

Toplu İş Sözleşmesi Ve Enflasyon Farkları (3)

Tayfun Demir, başarının güçlü ve dinamik yönetimlerden geldiğini ifade ederek, Genel Başkanları ve Genel Merkez Yönetimi ile birlikte sorunları çözmeye çalıştıklarını söyledi. İşçilere olan destekleri ve enerjileri ile hak mücadelesini sürdürdüklerini belirten Demir, her masada işçilerin haklarını korumak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Herşey çocuklar için! Herşey çocuklar için!

Toplu İş Sözleşmesi Ve Enflasyon Farkları (1)

HABER MERKEZİ