" width="560">

 

- Zonguldak'ın en büyük sorunlarından biri olan çevre kirliliği sorunu doğa güzelliği olan yerlerde de çözülemiyor. Zonguldak merkezinde doğası ve deniziyle vatandaşın nefes aldığı "Demirkapı arkası" na her gün atılan alkol şişeleri, tenekeler ve çekirdek kabukları bıktırıyor, utandırıyor!

 

- Zonguldak Belediyesi görevlendirdiği temizlik görevlisiyle her gün bölgeyi temizleterek görevini kısmen de olsa yerine getirirken "Alkoliklerin mekanı" olması imajından kurtulması için Zonguldak valiliği, emniyeti ve vatandaşın duyarlılığı bekleniyor. 

 

- Yaklaşık 500 metre karelik bir alanda her gün 2 büyük poşet çöp toplanırken duyarlı vatandaşların adeta içi gidiyor... Sürekli bölgede gezerek stres atan vatandaşlar, "Herkes kendini bilmesi gerekiyor. Her yeri çöp kutusu dahi yapsanız bu duyarsızlık oldukça elindeki çöpü yine buraya atarlar. Burayı 'Alkoliklerin mekanı' olma intibaından kurtarılması lazım" dediler. 

 

 

Kozlu'da silahla tehdit ve işyeri kurşunlama olayına karışan şahıs yakalandı... Kozlu'da silahla tehdit ve işyeri kurşunlama olayına karışan şahıs yakalandı...

https://www.facebook.com/watch/?v=3327230760699008