Ertuğrul Sağlam'ın takın başına geçmesiyle birlikte dört nala şampiyonluğa koşan Samsunspor takımı geride kalan haftalarda da çok büyük bir anormal sürpriz olmazsa yeniden 1. lige yükselecek.

İlk yarıda uzun süre liderliği elden bırakmayan Manisaspor takımı aradan geçen zamanda daha fazla direnemedi ve Samsun takımının da gücüne boyun eğmek zorunda kalarak 2. sırada Play-Off iddiasıyla şansını deneyecek.

Play-Off iddiasını kaybeden ilimiz temsilcisi Zonguldakspor ise hafta sonu işte sözünü ettiğimiz lider Samsun deplasmanına konuk olacak.İçeride-dışarıda önüne geleni deviren Samsunspor takımı Zonguldakspor önünde kesin favori olmakla birlikte Kömürspor'dan nasıl bir skor gelecek gerçekten merak ediliyor.

Bakan Özhaseki'den Özcan Ulupınar'a Destek: Devrek'te Buluşma Bakan Özhaseki'den Özcan Ulupınar'a Destek: Devrek'te Buluşma

Şu anda küme düşme endişesi bulunmayan Kırmızı-Lacivertli temsilcimizin rahatlaması için 40 puan barajını bulması gerekiyor ancak Samsun karşısında bombayı patlatırsa işte o zaman kartlar yeniden karılacak gibi görünüyor.

Olmaz demeyin Zonguldakspor bu sağı-solu belli olmuyor...