Murat Kurum Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı iken Zonguldak’a ciddi oranda destekleri olmuştu.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun Ankara’da sık sık Bakan Murat Kurum’u ziyaret ederek yaptıkları projelere katkı istiyordu ve Kurum da Belediye Başkanlarına elinden gelen desteği sağlamaya çalışıyordu.

Gel zaman git zaman yerel seçimler yaklaştığında İstanbul Belediye Başkanlığı seçiminin önemine binaen Bakan Murat Kurum Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İstanbul’a aday gösterilince fotoğrafta görülen bu 4 değerli isim belediye başkanı olabilmek için sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İktidarın verdiği desteği de arkasına alan bu 4 başkan adayı gösterildikleri yerlerde doğal olarak hepsi de iddialı isimler olarak gündemdeler. Kazanıp kazanamayacaklarını 31 Mart günü sandıktan çıkan oylar belirleyecek.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Zonguldak merkez, Kozlu ve Kilimli 2019 da AK Parti adayları sandıktan çıkmıştı. Şimdi de eski Bakan Murat Kurum’la İstanbul’u alabilecek mi? Bu 4’lüyü Belediye Başkanı olarak görebilecek miyiz?

Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de... Zonguldak'a yeni Müdür... Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de... Zonguldak'a yeni Müdür...

Haber-Yorum: Mustafa Emen