" width="560">

 

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Fatih Sitesinde yap-boz işlerden biri olan Fatih Sitesi Aile Sağlık Merkezi binası bitmiş olmasına rağmen aylardır taşınılmıyordu. 

 

Yapımı aylar öncesinden biten bina adeta çürümeye terk edilirken harabe halindeki çürümüş mevcut Aile Sağlık Merkezi binasında halka hizmet verilmeye çalışılması İmza Gazetesi tarafından da gündeme getirildi. 

 

Fatih Aile Sağlık Merkezinin elektrik işinin de bugün halledildiği ifade edilirken taşınmak için sadece temizliğinin yapılması bekleniyor. 

 

Doktorlar tarafından yeni yapılan yerin koridorlarının darlığı ve lavaboların küçük olması bahane edilirken asıl nedenin Aile Sağlık Merkezinin yakınındaki Eczanenin ticari kaygıyla gitmelerini istememesi ve bu yönde doktorlara telkinde bulunması olduğu iddia edimişti.

İmza Gazetesinin içini görüntülediği yeni Aile Sağlık Merkezinin çok sayıda odasının olduğu, koridorları ve lavabolarının dahil bir çok bölümünün geniş olduğu görüldü. Mevcut yere kıyasla çok daha iyi hizmet verilebileceği tahmin ediliyor. 

Kozlu’da şok olay! Dükkanı taradılar Kozlu’da şok olay! Dükkanı taradılar

 

İmza Gazetesinin önceki haberi:

https://www.imzagazetesi.com.tr/haber-yap-boz-kozlu-yeni-yapilan-aile-saglik-merkezi-curumeye-terk-edildi-11995.html