Kozlu'da trafik kazası! Taraflar arasında arbede yaşandı Kozlu'da trafik kazası! Taraflar arasında arbede yaşandı
2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Çaycuma ve Gökçebey'in Kaymakamları da değişti. Yayınlanan kararnameye göre ilçelerde değişen Kaymakamlıklar şu şekilde; Şırnak’ın Güçlükonak Kaymakamı Mehmet Göze Çaycuma Kaymakamlığına atandı. 29 Ağustos 2019’tan beri Çaycuma Kaymakamı olan Muharrem Coşgun ise Yozgat Yerköy Kaymakamı oldu. Diğer yandan Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu ise Ardahan‘ın Hanak Kaymakamlığı'na atandı. Öte yandan emekli olan Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi'nin yerine de Konya Çumra Kaymakamı Hüseyin Ece atandı. Hüseyin ECE
Kimdir? 
Konya Çumra Kaymakamı Hüseyin ECE, 1961 yılında Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Hüseyin Ece, Gaziantep'te kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Kilis ile Afyon'un Şuhut ve Çay ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerini yürüten Hüseyin ECE, Elazığ-Maden, Siirt-Şirvan, Şanlıurfa-Akçakale, Denizli-Çal ve Tokat-Zile'de kaymakam olarak görev yaptı.
Sonrasında İstanbul ve Ankara'da vali yardımcılığı görevlerinde bulunan Hüseyin ECE, Trabzon Vali Yardımcılığı görevini yürütürken 2013 kararnamesi ile Antalya'ya atandı. 27.09.2017 Tarihinde ise Çumra Kaymakamlığına atananmış  olan Hüseyin ECE evli ve iki çocuk babasıdır.
Mehmet Göze  Kimdir? Giresun doğumlu olan Sayın Mehmet GÖZE, İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2008-2009 yılları arasında değişim öğrencisi olarak İtalya’nın Floransa Üniversitesinde (Università degli Studi di Firenze) Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde eğitim aldı. 2012 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 2013’te Mülki İdare Amirliği mesleğine instisap etti. Balıkesir Valiliği’nde il merkez stajını, Samsun/Havza ve İzmir/Foça ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını, Karabük’te mülkiye başmüfetttişi refakatinde Teftiş stajını tamamladı. 2014-2015 yılları arsında Balıkesir’in Gönen, Burhaniye, Bandırma, Erdek ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. 2016 yılında İngiltere’nin Portsmouth Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi alanında “Yeni Kamu Yönetimi Yaklaşımı ve Belediyeler Üzerine Etkisi”ni inceleyen tezi ile yüksek lisansını tamamladı. Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlayarak 2016 yılında Aksaray/Güzelyurt ilçesine atandı. 2018-2019 Karaman/Ayrancı Kaymakamı, 2019-2020 Gümüşhane/Kürtün Kaymakamı olarak görev yaptı. 13.07.2020 tarih ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Güçlükonak Kaymakamlığı görevine atanan sayın Mehmet GÖZE iyi derecede İngilizce bilmektedir.