Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’ne ait maden ocağında 7 Ocak 2013’te meydana gelen faciada hayatını kaybeden 8 maden işçisi, facianın 11. yılında kuyu başında düzenlenen törenle dualarla anıldı.

KURUBAŞI TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Faciada hayatını kaybeden maden işçilerini anmak amacıyla düzenlenen kuyubaşı törenine, Kozlu Müessese Müdürü Nurettin Yılmaz, GMİS Genel Sekreteri Yener Aslanbuğa, Kozlu Şube Başkanı Dursun Başbakıcı, şube yöneticileri ve maden işçileri yoğun katılım gösterdi.

Kozlu Maden Faciasının 11. Yılında Şehit Madenciler Unutulmadı!

KOZLU MÜESSESE MÜDÜRÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİ

TTK Kozlu Müessese Müdürü Nurettin Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, 11 yıl önce hayatını kaybeden 8 maden işçisini rahmetle anarak, ailelerine, yakınlarına ve madenci camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.

GMİS GENEL SEKRETERİ "SEVGİ, SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ"

GMİS Genel Sekreteri Yener Aslanbuğa, Kozlu'da yaşanan facia ile yüreklerinin yandığını ifade ederek, 8 maden şehidini sevgi, saygı ve şükranla anıklarını belirtti. Ayrıca, madenlerde taşeron istemediklerini ve iş sağlığı güvenliğinin önemine vurgu yaptı.

Kozlu Maden Faciasının 11. Yılında Şehit Madenciler Unutulmadı! (1)

DUALARLA ANMA TÖRENİ

Devrekli Kuaför Eray Yasin Uzunoğlu'ndan Büyük Başarı! Devrekli Kuaför Eray Yasin Uzunoğlu'ndan Büyük Başarı!

Tören kapsamında, şehit maden işçileri için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Katılımcılar, yaşanan acı olayın ardından kaybedilen hayatları anmak ve maden işçilerine olan sevgi ve saygılarını dile getirmek üzere bir araya geldi.

Kozlu Maden Faciasının 11. Yılında Şehit Madenciler Unutulmadı! (2)

Kozlu Maden Faciası'nın 11. yıl dönümünde düzenlenen kuyubaşı töreninde, faciada kaybedilen 8 maden işçisi dualarla anıldı. Tören, TTK Kozlu Müessese Müdürlüğü ve maden işçileri arasındaki birlik ve beraberliği vurgulayarak, maden sektöründeki iş sağlığı ve güvenliği konusundaki duyarlılığı bir kez daha ön plana çıkardı.

HABER MERKEZİ