Kozlu Belediyesi onarım çalışmalarını tamamladı! Kozlu Belediyesi onarım çalışmalarını tamamladı!

Kerim Yılmaz'ın cevap hakkını verdiği ses kaydı:

" width="560">

 

İmza Gazetesinin "Suçlu ayağa kalk" başlığıyla verdiği Kozlu köprülü kavşağın değiştirilme sürecini aktaran haberle ilgili önceki dönem Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'dan cevap geldi.

Gazeteci Osman Sav'ı arayan Yılmaz, cevap hakkını kullandı.

Kendilerine ilk getirilen projede dolgulu alana karşı çıktıklarını, asmalı köprü gibi olmasını istediklerini ifade eden Kerim Yılmaz, "Ereğli'deki gibi de olmasını istemedik. 4 metre yüksekliğe karşı çıktık. Kaymakam Ahmet Karakaya da istemedi. Biz ışıklara takılmadan transit geçit olmasını, Kozlu'ya da köprü altından girilmesini istedik. Bizim onay verdiğimiz proje yayınladığınız projedir. Ben güzel olması için çok emek verdim. Şimdi bu şekilde yapıldı diye günah keçisi ilan edilmek zoruma gidiyor" dedi.

 

Projenin nasıl, kimler tarafından değiştirildiğini anlamadığını iddia eden Kozlu eski Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, "Vallahi değiştiğini bilmiyordum. Büyük ihtimalle ekonomik nedenler gerekçesiyle değişti. İlk proje 126 milyon lira civarındaydı mevcut yapılan 59 milyon civarında yapıldı" dedi.

 

Eski Başkan Kerim Yılmaz ayrıca Milletvekili Hüseyin Özbakır'ın bu süreçte hiç müdahili olmadığını belirtip, "Köprüyle ilgili hiç bir milletvekili ile görüşmedim. Hüseyin Özbakır milletvekilimiz ile de bu konuyla ilgili görüşmedim" dedi. 

Kerim Yılmaz'ın cevap hakkını yayınlıyoruz...

 

 

 

Önceki haber şu şekilde: 

https://www.imzagazetesi.com.tr/haber-tum-detaylariyla-kozlu-koprulu-kavsak-skandali-ilk-projeye-kimler-neden-engelledi-restlesmenin-yasandigi-toplanti-11951.html