Dünyayı tehdit altına alan ve binlerce insanın ölümüne sebep olan katil virüs en sonunda da ülkemizde ciddi zararlar vermeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her akşam ekranlarda vaka sayısını, ölüm oranlarını ve iyileşenleri açıklarken tehlikenin ne kadar büyük olduğunu anlatırken üzgünlüğü yüzüne yansıyor ancak, soğukkanlı ve devlet adamlığına yakışır üslubuyla da krizi yönetirken ne kadar başarılı olduğunu da halk taktir ediyor. Bu sebeple toplum olarak çok dikkatli olmak zorundayız. Devletin almış olduğu kararlara mutlaka uymak zorundayız.

Bu katil virüse “DEFOL GİT” demek istiyorsak özellikle temizlik kurallarına mutlaka uymak durumundayız. Bu illetin düşmanı hijyendir. Hijyenin olduğu yerde bu katil virüsün yaşama şansı yoktur. Hep birlikte bu savaşı kazanmak istiyorsak toplum olarak kurallara uyarak el ele savaşmak gerekmektedir. Dünya toplumları olarak çok eskilerde bu tür hastalıkların toplu ölümlere neden olduğunu duyduk ama çok uzun yıllara göre böyle bir korku ve endişeye şahit olmadık.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda görüntüsü bile insanı ürpertiyor. Biz de “Defol git” diyelim. Allah bu illetten tüm toplumumuzu muhafaza etsin (Amin)

Zonguldak’ta Kadın Kuaförüne Cinsel İstismar İddiasında şok gelişme! Zonguldak’ta Kadın Kuaförüne Cinsel İstismar İddiasında şok gelişme!

FOTOĞRAFLAR KONUŞURSA

HABER: MUSTAFA EMEN