2. lig Beyaz grupta bu sezon çok kötü günlerden geçmekte olan Zonguldak Kömürspor 12 puanla sıralamanın en dibinde ateş çemberinde yer alıyor.

Sezon başında yapılan takıma katkı sağlayamayan futbolcuların transfer edilmesi diğer rakiplere oranla güç dengesinin çok altlarında kalmasına sebep olunca Kömürspor takımı iç ve dış sahada aldığı yenilgilerle maalesef futbol şehri Karaelmas’ı üzmeye devam etti.

Gelen vurdu, giden vurdu ve sonuç ortada.

İlk yarının ardından gözler ara transfere çevrildi ve çıkış yolu arandı. Puan kaybına tahammül olmaması anlamında kadroya takviyeler yapıldı ama görüldü ki alınan oyuncular da tıpkı eskisinden farkı yok gibi Trabzon 1461 ve lider Esenler Erokspor maçlarından 2 haftada kalesinde 10 gol gördü.

Bu çok korkunç ve yakışmayan bir rakam.

Üst takımlar zaten almış başını gidiyor. Zirveye oynayan takımlar ile küme potasından sıyrılan takımlar belli ki görünen tabloda rahat bir sezon geçirecekler ama alt sıradaki birkaç rakiplerimizle aradaki makas çok daha açılmadan bundan sonra mutlaka atak yapmamız ve çıkışa geçmemiz şart olmuştur.

Bundan sonra kaybedilecek puan ya da puanlar Zonguldak Kömürspor’u uçurumun kenarında değil tam anlamıyla uçurumun dibine yollayacaktır.

Demem o ki;

Yarın Zonguldak Kemal Köksal stadında ligin ortasında rahat bir yerde bulunan Afyonspor’u mutlaka ama mutlaka yenerek 3 puanı puan sıralamasına yazdırmamız kaçınılmaz olmuştur.

İşte bu sebeple de yazımın başlığını “KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ” olarak attım.

Buradan şanlı Zonguldak Kömürspor formasını giyen futbolcularına sesleniyorum.

Kanat Tan, Tahsin Erdem’i ziyaret etti. Kanat Tan, Tahsin Erdem’i ziyaret etti.

90 dakika sonunda sahada kolunuzu mu, bacağınızı mı veya ayağa kafanızı mı sokarsınız ne yaparsanız yapın SAVAŞIN ve sahada 3 puanla ayrılın. Haftalar sonra böyle bir galibiyete tüm şehrin çok ihtiyacı var ve bunu başarmanız gerekiyor, eğer başaramazsanız GEÇMİŞ OLSUN.

Maçın Çarşamba olması münasebetiyle taraftar anlamında eksik de olabiliriz ama sizler 12. Gücü arkanızda olduğunu da hissederek bu kabustan hem kendinizi ve hemde camiayı kurtarın.

Son olarak diyorum ki, Haydi aslanlar. Sönen KÖMÜRÜN ATEŞİNİ TEKRAR YAKIN.