İnağzı Mahallesi’nden acı haber geldi! İnağzı Mahallesi’nden acı haber geldi!

Kızılay Zonguldak Şubesi kongresi Ak Parti'yi karıştırdı, Zonguldak'ı gerdi.

Türkiye'nin en saygın hayır kurumunun Aydın Ergenç tarafından itibarsız hale getirildiği Zonguldak'ta Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, Ak Parti belediye meclis üyesi Murat Uzun ile Kızılay medeniyle ipleri kopardığı iddia edildi.

 

Öte yandan Zonguldak Kızılay Şube Başkanlığı görevini yürütürken hakkında çıkan yolsuzluk iddialarının ardından görevden alınan Aydın Ergenç’in 19 Mart’ta yapılacak Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şubesi Kongresinde, Genel merkezin atadığı yönetimin karşına aday çıkartmak için kulis çalışmaları yaptığı iddia edildi.

19 Mart’ta yapılacak Kızılay Zonguldak Şubesi Genel Kurul öncesinde Genel merkezin başkan olarak atadığı Serap Elibol’un karşısına Kadir Habipoğlu’nu aday göstermek için kulis yaptığı iddia edilen Aydın Ergenç'in niyetinin eski hesapları karıştırmayacak birilerinin gelmesi olarak yorumlandı.  

335 üyenin oy kullanacak...

Kongre öncesi 174 kişinin daha üyeliğinin kabul edildiği ve toplamda 335 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu belirtildi. Yeni üyelerin oy kullanabilmesi konusunda da Murat Uzun'un etkin olduğu öğrenildi. "