Kilimli İlçesinde günlerdir yapım ve değiştirme çalışmaları devam etmekte olan asbestli dev borular eskileriyle değişti ve yeni borular takılarak su verilmeye başlandı böylece vatandaşlar da su sıkıntısından kurtulmuş odu.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çamlık mahallesi girişinden başlayarak Kilimli'ye kadar uzanan bu büyük değişimde çalışmaları bizzat yakından takip ederek zorlu sürecin geride kalmasının rahatlığını ve mutluluğunu yaşadı.

Son olarak İnağzı Çamlık mahallesi girişindeki dev boruların değişmesini yerinde inceleyen Başkan Kamil Altun, "Uzun zamandır bu çalışmalardan dolayı bizlere hoş görülü davranan ve sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, nihayet çalışmalarımızda sona gelindi ve Çamlık girişindeki ana borularımız eskileriyle yer değiştirdi ve bağlantı sağlandı. Sularımız da verildi. Çok şükür bu sıkıntımızı da atlattık. Bundan sonraki süreçte havaların iyi gitmesi ile bakım tamir ve asfaltlama işlerimiz olacaktır. Kilimli'yi yaşanabilir bir şehir haline getirmemiz için çalışmalarımız aynı şevk ve eyecanla devam edeceğiz." dedi.

TTK’dan araçlarını takip ihalesi... TTK’dan araçlarını takip ihalesi...

Haber: Foto Mustafa Emen