Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubu maçlarının tamamlanmasıyla play - off turu karşılaşmalarında oynamaya hak kazanan Çelikelliler Spor Kulübü, ilk maçını bugün (4 Mayıs Cumartesi) saat 16.00’da Zonguldak Site Spor Salonu’nda Bolu’nun Karpars Spor Kulubü ile oynadığı müsabakadan 51-50 üstün ayrılmayı başardı.

PERİYOTLAR
Çelikelliler Spor Kulübü, rakibine karşı birinci periyotu 15-7, ikinci periyotu ise 27-20 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına misafir takım hızlı başlamasına rağmen ancak adam adama markaj ve isabetli 3 sayılık atışlarla sarı lacivertli ekip üçüncü periyotu 40-39, kıran kırana çekişmeli geçen dördüncü periyotu da 51-50 kazanarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

37 SAYI KAZANDIRDILAR
Ev sahibi takımdan Recep İstemihan Telli’nin 20 ve Ali Apaydın’ın 17 olmak üzere toplamda 37 sayı kazandırarak galibiyette etkin rol oynadıkları gözlemlendi.

Büyük İstanbul yürüyüşü yapılacak mı? Büyük İstanbul yürüyüşü yapılacak mı?

MAÇTAN NOTLAR
Ev sahibi oyuncularının rakiplerine karşı maçı kazanmak adına istekli ve arzulu görüldükleri müsabakada karşılaşmada özellikle her iki takımın çok sayıdaki oyuncularının ribauntlarda etkili olamadıkları, zaman zaman isabetli 2 ve 3 sayı atışları yaptıkları görüldü.

Ayrıca her iki takımın oyuncuları birbirlerine sık sık faul yaptılar.

BİR AVUÇ TARAFTAR DESTEĞİ
Çelikelliler Spor Kulübü, önceki karşılaşmalarda olduğu gibi bu müsabakada da bir avuç taraftar desteğiyle rakibine karşı oynadı.

Bu arada karşılaşmanın rövanşı ise Bolu’da yapılacak.

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI
Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKTI
Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükseldi, iki play - off turundan sonra 6 takım final grubuna çıkacak. 

Final grubunda her takım turnuva için belirlenecek il de birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.

HABER: ORHAN AKYÜZ