Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı? Uzman İslam Memiş Uyarıyor! Altın Fiyatlarındaki Düşüşler Alım Fırsatı mı?

Jandarma ekiplerinin özel bir ekiple yaptığı çalışma sonucunda cinayet zanlısı olarak belirlenen diş hekimi A.Ö., gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf etti.

Başı Vücudundan Ayrılmış Halde Bulunan Cesedin Şüpheli Ölümü

14 Ocak 2024 tarihinde Söke-Kuşadası yolu üzerinde Granta mevkiinde boş bir arazide bulunan erkek cesedi, başının vücudundan ayrılmış ve çuval içine konulmuş bir şekilde ortaya çıkmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri, bölgede geniş çaplı bir inceleme başlatmıştı. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin 4 çocuk babası Şerafettin Akalın'a ait olduğu tespit edilmişti.

Kesik Baş Cinayetinin Şüphelisinden Şok Itiraf! (3)

Özel Ekip ve JASAT İşbirliğiyle Suçlu Belirlendi

Olayın ardından Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel bir ekip kuruldu. Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanlığı'na bağlı JASAT ekipleri de çalışmalara destek verdi. Yapılan araştırmalar sonucunda cinayetin şüphelileri olarak diş hekimi A.Ö. ve V.Ö. isimli şahıslar belirlendi.

Tartışma Sonucu Öldürüldü

Gözaltına alınan diş hekimi A.Ö., sorgu sırasında cinayeti işlediğini itiraf etti. A.Ö., yol kenarında bekleyen Şerafettin Akalın'la aralarında çıkan tartışmanın ardından cinayeti işlediğini, Akalın'ın kendisine baltayla saldırmasının üzerine olayın gerçekleştiğini söyledi.

Diğer Şüpheliler Salıverildi, A.Ö. Tutuklandı

Operasyon düzenlenen 4 adreste yapılan aramalarda A.Ö. ve diğer şüpheli V.Ö. gözaltına alındı. Ancak, yapılan sorgulama sonucunda A.Ö. suçunu itiraf etti. A.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza infaz kurumuna sevk edilirken, diğer şüpheliler H.Ö. ve V.Ö. ise salıverildi.

Kesik Baş Cinayetinin Şüphelisinden Şok Itiraf! (1)

Aydın'ı Sarsan Kesik Baş Cinayeti Çözüm Aşamasında

Aydın'ı sarsan ve kamuoyunda "kesik baş cinayeti" olarak yankı uyandıran olayın çözüme kavuşmasıyla, Şerafettin Akalın'ın ailesi ve yakınlarına bir nebze olsun adalet sağlandı. Olayın detayları, soruşturma ve gözaltı süreçleri ilerledikçe ortaya çıkacak.

İHA