Kastamonu'da yaşanan korkunç olayın detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset bulunmasıyla başlayan dehşet verici olayın perde arkası giderek netlik kazanıyor.

5 Mayıs Pazar günü Kastamonu'nun Dere köyü mevkiinde bulunan terk edilmiş bir araçta yapılan inceleme sonucunda, sulama kanalında başı kesilmiş bir ceset keşfedildi. İlk tespitlere göre, cesedin 4 gündür kayıp olan Adem Yeşilgil'e ait olduğu belirlendi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, jandarma ekipleri olayla ilgili Ş.K., N.K. ve E.Ö.'yü gözaltına aldı. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi ve hakim karşısına çıkarıldı.

Tutuklanan Şüpheliler

Sınav Sırasında Öğretmenine Bıçaklı Saldırı! Sınav Sırasında Öğretmenine Bıçaklı Saldırı!

Adliyede hakim karşısına çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma devam ederken, olayın nasıl ve neden gerçekleştiği üzerinde detaylı bir inceleme sürdürülüyor.

Şaşırtıcı Gelişme: Kayıp Kafanın Bulunuşu

Cinayetin ardından 4 gün boyunca kayıp olan maktulün kafası, olay yerinden 2 bin 200 metre uzaklıkta Söğütler köyü kanal boyu mevkiinde bulundu.

İHA

Kastamonu Haberleri