Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Meclisinde Halil Posbıyık'ın arsa satışıyla birlikte zammı da gündeme getireceği öğrenildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Halk otobüslerine 2 ayda 2. zam geliyor. Ayrıca Halk Kafe'nin ürünlerine de yüzde 100 oranında zam yapılacağı öğrenildi. 

Yaklaşık 2 ay önce zam gelip 11 lira olan halk otobüslerine yeni zammın gündeme getirileceği belirtildi. 

ERDEMİR'de Büyük Hareket! Demir ve Çelik Sektöründe Önemli Gelişmeler ERDEMİR'de Büyük Hareket! Demir ve Çelik Sektöründe Önemli Gelişmeler

POSBIYIK'IN "UCUZ" VAADİ DE TUTMUYOR!

Ereğli Belediyesi tarafından işletilen Halk Kafede bütün ürünlere yüzde 100 zam yapılması da gündeme geliyor. Seçim öncesi "Halkımıza yine ucuz çay vermeye devam edeceğim" diyen Posbıyık'ın, Halk Kafede çay dahil herşeye zam yapmayı yarınki mecliste gündeme getireceği öğrenildi. 

Sosyal belediyecilik diye övünülen Ereğli Belediyesinde Halk Kafe denilen yerde yüzde 100 yapılmasının gündeme gelmesi tepkileri beraberinde getirdi. 

MECLİSTE BÜYÜK KAVGALARA GEBE!

Bazı meclis üyeleri yarın ki meclisin çok sert geçeceğini söyledi. Posbıyık'ın satışı için onay istediği arsa ile belediye halk otobüsü ve Halk Kafeye istenen zamların yarın ki mecliste tartışmalara yol açacağı ifade edildi.