Kdz. Ereğli Kaymakamlığı, kuvvetli yağış ve fırtınanın oluşturduğu olumsuz şartlar nedeniyle ilçe genelinde eğitime iki gün ara verildiğini duyurdu. 21 Kasım 2023 Salı günü ile 22 Kasım 2023 Çarşamba günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime ara verileceği bildirildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, "İlçemizde meydana gelen kuvvetli yağış ve fırtına sonucunda oluşan olumsuz hava koşulları nedeniyle, ilçemizde bulunan tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) 21 Kasım 2023 Salı günü ile 22 Kasım 2023 Çarşamba günü eğitim öğretime ara verilmiştir. Ayrıca, ilçemizde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 21-22 Kasım 2023 tarihlerinde iki gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

Uzunkum’da kaza! Belediyenin aracı taklalar attı Uzunkum’da kaza! Belediyenin aracı taklalar attı

Eğitime ara verilen sürede öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin evlerinde kalmaları, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları tavsiye edildi. Yaşanabilecek olası afetlere karşı vatandaşların tedbirli olmaları istendi.