Olay sırasında kamelya yanarken, aynı gençlerin umumi tuvalete de zarar verdikleri tespit edildi.

Yangın ve İnceleme

Rahime Kaptan Parkı'nda bulunan kamelyanın yanması, bölgede dolaşan vatandaşlar tarafından fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda kamelyanın kundaklama sonucu yandığını belirledi.

Kastamonu Sosyal Meyda Haber (2)

Sosyal Medya Paylaşımları ve Kimlik Tespiti

Polis, çevredeki güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını inceleyerek, olayın şüphelilerini tespit etti. Gençlerin yangın sırasında kamelya önünde çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaştıkları belirlendi.

Resmi Gazete'de yayımlandı... 57.073 personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı... 57.073 personel alımı yapılacak!

Kastamonu Sosyal Meyda Haber (1)

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Belirlenen kimliklere göre, H.K., S.S., Ö.S. ve E.D. isimli 4 genç polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ve yangın olayıyla ilgili ifadeleri alınacak.

Umumi Tuvalet Zararı

Öte yandan, liman içerisindeki umumi tuvalete de zarar verildiği ve çerçevelerin kırıldığı belirtildi. Polis, bu konudaki incelemelerini sürdürüyor.

İHA

Kastamonu Haberleri