Cinayetin ardında, kurbanın eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabasının olduğu ortaya çıktı. Zanlılar, adliyeye sevk edildikleri sırada şoke edici açıklamalarda bulundular.

25 Ocak Perşembe günü Ahmet Dede Mezarlığı'nda yaşanan olayda, vatandaşlar yerde yatan erkek cesedi ile karşılaştı. Polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucunda 32 yaşındaki Tolga Benderlioğlu'nun 15 kurşun ile öldürüldüğü belirlendi. Cinayetin vahşeti, kentte dehşet yarattı.

Kastamonu'da Şok Cinayet! Kurşun Yağdırdı, İyi Yaptım Dedi (4)

Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da kaç tane Suriyeli yaşıyor? Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu'da kaç tane Suriyeli yaşıyor?

Olayın ardından Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek iki aracı tespit etti. Takibe alınan araçlar, Karabük'te durdurularak içerisinde bulunan şüpheliler gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada olayda kullanılan ruhsatsız tabanca, iki şarjör, 12 adet fişek, ekmek bıçağı ve sustalı bıçak ele geçirildi.

Kastamonu'da Şok Cinayet! Kurşun Yağdırdı, İyi Yaptım Dedi (1)-1

Gözaltına alınanlar arasında Tolga Benderlioğlu'nun eşi, kayınpederi, kayınvalidesi, kayınbiraderi ve bir akrabası da bulunuyordu. Güvenlik tedbirleri altında adliyeye getirilen zanlılardan kayınpeder O.D., adliye girişinde muhabirlerin sorularına, "Neden yaptınız?" sorusuna, "İyi yaptım" şeklinde cevap verdi.

Kastamonu'da Şok Cinayet! Kurşun Yağdırdı, İyi Yaptım Dedi (6)

BOŞANMA DAVASI İDDİASI

Cinayetin arkasında, Tolga Benderlioğlu ile eşi N.B.'nin önümüzdeki günlerde boşanma davalarının olması ve bu nedenle gerçekleştirildiği iddia edildi. Olay, Kastamonu'da büyük yankı uyandırdı.

Kastamonu'da Şok Cinayet! Kurşun Yağdırdı, İyi Yaptım Dedi (5)

İHA