Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü, birçok alanda istihdam etmek üzere toplamda 186 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

HANGİ ALANLARA ALIM YAPILACAK?

Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor! Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak için uyarı! Gün ve saat verildi, geliyor!

 26 Sosyal Çalışmacı ile 87 Koruma ve Güvenlik Görevlisi; sözlü sınav yapılmaksızın 73 Destek Personeli (55 Temizlik Görevlisi ve 18 Şoför) olmak üzere toplam 186 sözleşmeli personel alınacaktır.

SON TARİH NE ZAMAN?

Kastamonu dahil birçok ilde istihdam sağlayacak olan Bakanlığa yapılan bu alımlar için başvurular, 7-14 Aralık tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Vakıflar Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı olan "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" üzerinden yapılabilecek.

Son başvuru tarihi 14 Aralık olarak belirlenmiştir. 

AYRINTILI BİLGİ RESMİ SİTEDE

Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için adaylar, başvuru şartları, aranan nitelikler, sözlü sınav tarihi, saati ve yeri gibi detaylara Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi olan "www.vgm.gov.tr" üzerinden ulaşabilecek.